An 'Augmented Sculpture' made for the Four Seasons Hotel Beirut.


This permanent light sculpture was exclusively developed for the rooftop of the Four Seasons Hotel in Beirut. Sculpture development and content development refer to each other in an interdependent design. By assimilating specific aspects of the environment, this work was developed from scratch as a site-specific piece of art. 

Premiered on the 23rd of May 2013
Duration (loop): 30 min
Dimension: 12 x 5m


Art Director Content: Max Goergen, Julian Hoelscher 
Motion graphics: Julian Hoelscher, Jonas Wiese, Max Negrelli, Moritz Horn, Till Botterweck


Art Director Sculpture: Till Botterweck
3D Designer: Peter Pflug, Moritz Horn, Lorenz Potthast
Mock-up: Lorenz Potthast
Production Manager: Majo Ussat
Creative Director: Thorsten Bauer


Media Engineer: Tobias Wursthorn (im-en.com)
Technical assist: Lorenz Potthast


Documentation Director: Jonas Wiese
On-Site Camera: Jonas Wiese
Edit: Jonas Wiese
Music: Jonas Wiese (jonas-wiese.de)


Thank you very much for supporting us on-site: Omar Alkheshen and the entire congenial Four Seasons Team Beirut!


Media-Engine support: WINGS VIOSO (avstumpfl.com)
Mock-Up projector support: EPSON (epson.de)
An URBANSCREEN.com production
facebook.com/urbanscreen


Four Seasons Hotel Beirut
Four Seasons Hotel Beirut

Four Seasons Hotel Beirut
Four Seasons Hotel Beirut

selection of content
selection of content

selection of content
selection of content

selection of content
selection of content

selection of content
selection of content

selection of content
selection of content

selection of content
selection of content